Taal
  Nederlands
Overzicht oplossingen
Titel
  Support & hosting
Slug
  support-hosting
Korte intro
  Uiteraard ondersteunen wij met onderhoud en supportvragen. Heb je ook behoefte aan hosting? Geen probleem. Dat kunnen wij ook uit handen nemen.
Tekst in activatiebutton
  Ontdek meer
Icoon voor overzicht
 
Detailpagina oplossing
Korte introductie oplossing
  Ook in de basisbehoeften van onze opdrachtgevers voorziet Aiwos. Onze platforms en portalen zijn low-code en vergen in de regel geen intensieve onderhoud of supporttrajecten. Door bij de livegang van nieuwe oplossingen altijd een training aan te bieden, worden veel vragen direct opgelost.
Tekst
 

Support 

Een gevolg van alle verbeteringen binnen WordPress is dat er regelmatig updates plaatsvinden. Wij zorgen ervoor dat deze tijdig verwerkt worden én controleren of alle plug-ins nog juist functioneren.   

Onze support staat bovendien voor je klaar voor al jouw vragen. 

Afhankelijk van de omvang van jouw website zijn onze terugkerende werkzaamheden meer of minder intensief. Wij offreren onderhoud en support daarom altijd op maat. 

Foto voor detailpagina
 
Case
  Een actueel en interactief platform voor testers
Tekst subproduct 1
 

Hosting 

Wil je ontzorgd worden wat betreft de hosting van jouw website? Aiwos regelt het voor je. Besteed je de hosting liever uit aan je eigen (preferred) supplier? Dat is uiteraard ook mogelijk. 

 Stelt jouw organisatie hoge eisen aan dataverwerking, security en privacy? Geen probleem. Strato, de hostingpartner van Aiwos voldoet aan de ISO 27001 richtlijnen. 

Foto subproduct 1