Oplossingen

Aiwos denkt graag met je mee en formuleert een maatwerk aanpak waarin wij slim gebruik maken van open source software. Wij zijn een lerende organisatie en passen bevindingen van eerdere projecten direct toe bij nieuwe opdrachtgevers. Zo profiteer jij van de laatste ontwikkelingen op WordPress gebied. Ook verminderen we zo het programmeerwerk waardoor onze aanpak low code is. 

Nieuwe WordPress websites

Aiwos bouwt twee soorten WordPress websites: platforms en portalen. Platforms bedienen externe gebruikers; portalen interne. Vaak combineren we die twee voor een soepele workflow.

Herbouw of optimalisatie

Ben je ontevreden over jouw huidige website? Aiwos helpt bestaande oplossingen te verbeteren met oog voor het behoud van goede elementen en een succesvolle migratie indien gewenst.

Trainingen

Laat je door Aiwos een platform of portal bouwen of een bestaande herbouwen? Dan bieden wij een training aan om je wegwijs te maken in het nieuwe CMS. Wij gaan met jou en je team aan de slag!

API-koppelingen

Onze specialisten realiseren API-koppelingen die jouw werkprocessen makkelijker maken en jouw platform efficiënter. Ook voor jouw gebruikers! Voorbeelden zijn API's van de KvK en SurePay.

Consultancy

Heb je geen developer nodig maar worstel je met een WordPress vraag? Ook dan kun je Aiwos benaderen. Waarom opnieuw het wiel uitvinden als de kennis en ervaring er al is?

Support & hosting

Uiteraard ondersteunen wij met onderhoud en supportvragen. Heb je ook behoefte aan hosting? Geen probleem. Dat kunnen wij ook uit handen nemen.

  • Een goede kennismaking is het halve werk
  • Planning en budget zonder verrassingen
  • Geen vendor lock in door open source software
  • Platte organisatie: je praat met de bouwer
  • Flexibiliteit zit in ons DNA
  • Wij zijn experts in slimme formulieren

Aiwos bezit talent dat schaars is.
Hun communicatie, gedegenheid
en maatwerk zijn zeldzaam
.

Judith Meulenbrug

Zelfstandig consulent en projectmanager