makes your work flow

Aiwos biedt maatwerkoplossingen voor uw IT-projecten en processen.

Hebben uw medewerkers te veel data te verwerken en is het een uitdaging om overzicht te houden en het werk te organiseren? En hoe slaat u data van klanten zorgvuldig op zodat uw medewerkers gemakkelijk een passend aanbod kunnen bieden?

Dan heeft u een IT-partner nodig die het belang van uw project begrijpt, die goed luistert en doorvraagt. Een expert, die ter plekke een analyse maakt, oplossingen aandraagt en vervolgens voor u uitvoert. Dat doet Aiwos.

Aiwos levert op maat gebouwde websites, webformulieren, workflows en databases. We zorgen voor gestroomlijnde en klantvriendelijke werkprocessen in uw organisatie. Uw medewerkers krijgen overzicht en weten de opgeslagen data efficiënt te benutten. En daar worden ook uw klanten blij van!

Voorbeelden van ons werk

Aiwos staat voor:

Icoon Resultaat
Resultaat

Het resultaat voor de klant staat voorop. Wanneer door stroperigheid het resultaat in gevaar komt, bedenkt Aiwos (out of the box) oplossingen die weer vaart brengen in uw proces. We gaan voor het beste oplossingen, zelfs als we daarvoor een extra stap moeten zetten.

Icoon Vakmanschap
Vakmanschap

We zijn trots op wat we maken. Daarvoor ontwikkelen we continu expertise en delen deze met elkaar en met de klant. U mag rekenen op een hoge inzet en goede bereikbaarheid, ook buiten kantooruren. We brengen de opdrachten tot een goed einde, we vertrekken niet voordat onze klanten tevreden zijn en blijven daarna beschikbaar.

Icoon Openheid en transparantie
Openheid en transparantie

Die staan hoog in ons vaandel. Vandaar dat we ons thuis voelen bij open source programma’s. De door ons gebouwde toepassingen stellen we vrij beschikbaar aan u als klant, zonder lock-in contract. U heeft altijd de keuze al dan niet van onze diensten gebruik te blijven maken.

Icoon Persoonlijk
Persoonlijk

U zit meteen met de specialist aan tafel die goed luistert, analyseert en direct oplossingen aanreikt die we vervolgens kunnen realiseren. We gaan voor een persoonlijke benadering, korte lijnen, hoge inzet van expertise en kwaliteit.

Icoon Goede samenwerking
Goede samenwerking

We werken samen met de klant én onderling als collega’s. We doen het niet alleen, maar samen! Samen vinden we altijd een oplossing.

Geïnteresseerd?

Neem direct contact op.

stuur een e-mail naar
info@aiwos.com
of app naar
06 – 5583 4991