Taal
  Nederlands
Overzicht oplossingen
Titel
  Trainingen
Slug
  trainingen
Korte intro
  Laat je door Aiwos een platform of portal bouwen of een bestaande herbouwen? Dan bieden wij een training aan om je wegwijs te maken in het nieuwe CMS. Wij gaan met jou en je team aan de slag!
Tekst in activatiebutton
  Ontdek meer
Icoon voor overzicht
 
Detailpagina oplossing
Korte introductie oplossing
  De meeste organisaties letten scherp op hun uitgaven en willen niet na de lancering van een nieuw platform of portaal een hoge supportrekening ontvangen. Om een bekend spreekwoord aan te halen: wij leren onze opdrachtgevers graag vissen en bieden verschillende hengels aan.
Tekst
 

Standaardtraining maar wel op maat 

Onze training van een dagdeel volgt een vast stramien. Dus in die zin betreft het een standaardtraining. Door vooraf bij gebruikers te inventariseren welke vragen zij hebben, laten wij de training vervolgens op jouw praktijk aansluiten. Deelnemers aan de training ontvangen vooraf een link naar het nieuwe platform of portal zodat ze meteen kunnen zien waar ze hulp nodig hebben. De vragen dienen vooraf gedeeld te worden met Aiwos voor een optimale voorbereiding. 

De indeling van het dagdeel: 

  • 1 uur: demo van het platform of portal 
  • 1 uur: indien het een herbouw betreft: toelichting van de grootste veranderingen 
  • 2 of 3 uur: behandelen vragen deelnemers 

Locatie training 

Aiwos biedt de training via Teams aan, zodat zoveel mogelijk deelnemers kunnen participeren. Daarnaast nemen we de sessie op (met toestemming van de opdrachtgever) zodat de sessie beschikbaar blijft. 

Kosten training 

Wij vinden dat een training altijd voordelen biedt en daarom bieden wij deze standaard aan. Je ontvangt hier als opdrachtgever geen aparte rekening voor.  

 

Foto voor detailpagina
 
Case
  De realisatie van een succesvol subsidieplatform