Sander van der Windt

De IT-vraagbaak

De interesse voor ICT was bij Sander al vroeg aanwezig. Maar na anderhalf jaar studie voor systeembeheerder, maakte hij toch een langdurige uitstap naar de scheepvaart en de Rotterdamse haven. De ICT-sector bleef echter lonken. Na een jaar als freelance webdeveloper in Bonaire, maakte hij de overstap naar Aiwos. 

“Als self-taught ontwikkelaar bezit ik een gezonde dosis nieuwsgierigheid en gebruik deze graag om in complexe vraagstukken te duiken en dit tot op de bodem uit te pluizen. Bij Aiwos heeft ieder teamlid unieke kwaliteiten en krijg je de ruimte om deze te benutten in projecten. Iedereen wordt ook aangespoord om ideeën te delen met collega’s. Zo word je telkens weer geïnspireerd.” 

De kracht van Aiwos?
“Bij Aiwos staan ze open voor mensen met werkervaring in andere sectoren, maar die affiniteit hebben met IT, zoals ik. Dat past bij de huidige tijd, waarin steeds meer mensen zichzelf willen specialiseren in deze sector.”

Sander in je elftal

“Ik zou in een voetbalteam waarschijnlijk de rol van laatste man op mij nemen. Als back-end liefhebber sta ik natuurlijk graag in de verdediging. Als laatste man bewaar je het overzicht en assisteer je anderen in hun rol waar nodig.”

Sabine

Marleen

Romy-Angèle

Maria

Daan

Melvin

Jurriaan

Erik

René

Versterk ons team!

Ben jij de IT-professional die het leuk vindt in een gedreven team voor de beste oplossingen te gaan?