Romy-Angèle Breeveld

Wiskundige Ace Ventura

Romy-Angèle groeide op in Suriname. Wiskunde was voor haar liefde op het eerste gezicht, maar de studie Wiskunde aan de universiteit bleek uiteindelijk te saai.

Tijdens een bijbaan bij de klantenservice ontdekte Romy-Angèle dat problemen oplossen haar heel erg goed ligt. En in diezelfde bijbaan had ze ook haar eerste kennismaking met de IT-wereld. Ze heeft daarna een bootcamp Programmeren gevolgd en in haar verschillende banen altijd veel met IT gedaan. Romy-Angèle heeft een scherp oog voor detail en een intuïtieve aanpak in de IT, wat haar tot een onmisbaar lid van het Aiwos-team maakt.

Naast IT-specialist en problem solver is Romy-Angèle een enorme dierenvriend. Ze noemt zichzelf “de vrouwelijke versie van Ace Ventura”. Haar grote droom is dan ook om op een boerderij te wonen met een grote en bonte verzameling dieren.

De kracht van Aiwos?
“De kracht van Aiwos ligt voor mij in het hechte team. Er is onderling veel respect, er is waardering voor elkaar en we zijn behulpzaam naar elkaar toe.”

Romy-Angèle in je elftal

“In een voetbalteam ben ik het watermeisje, degene die ervoor zorgt dat iedereen voldoende gehydrateerd en energiek blijft, altijd klaar om de teamgeest hoog te houden. Ik zorg graag voor anderen, al vergeet ik daarbij mezelf wel eens. Van collega’s verwacht ik vooral eerlijkheid en loyaliteit.”

Marleen

Sabine

Maria

Daan

Sander

Melvin

Jurriaan

Erik

René