René Serier

IT-er pur sang

René is de IT-er pur sang. Vanuit zijn IT-opleiding kon hij meteen aan de slag bij een IT-detacheerder. Hij stapte in 2006 over naar EY en maakte daar de evolutie mee van vaste telefonie naar VoIP (Alcatel VoIP) binnen een Europees team, dat hij uitbouwde naar een wereldwijd team van 50 mensen in Singapore, India, UK, US, Canada en Argentinië die 24 x 7 x 365 dagen de verantwoordelijk namen voor alle interne communicatie binnen EU. En toch liet René zich in 2020 verleiden de overstap te maken naar Aiwos.

“Ik rook mijn kans binnen dit kleine en flexibele bedrijf steeds te gaan voor de beste oplossing voor de klant. Geen standaard- of de meest uitgebreide oplossing, maar doorgaan totdat de klant tevreden is. Dat bereik je alleen met een sterk team, en dat is er bij Aiwos. Dat geeft een gevoel van kracht waarbij geen uitdaging te groot is!”

De kracht van Aiwos?
“De vrijheid om oplossingen te vinden die niet standaard zijn. Dus volop aandacht voor wat een klant zoekt en wil vinden.”

René in je elftal

“In een voetbalteam heb ik de positie van de middenvelder die de acties voor iedereen uitzet en bijstuurt waar nodig. Ik verbind en zorg ervoor dat de andere spelers door kunnen. Van collega’s verwacht ik teamwork, openheid en heldere communicatie. Succes en failure gebeuren als team. Wees trots op wat je doet, wat je maakt of waar je je tijd aan besteedt. Maar wees ook open als het mis gaat, daar leer je van en dat deel je met elkaar.”

Marleen

Sabine

Romy-Angèle

Maria

Daan

Sander

Melvin

Jurriaan

Erik

Versterk ons team!

Ben jij de IT-professional die het leuk vindt in een gedreven team voor de beste oplossingen te gaan?