Melvin Albers

Dé bouwexpert

Melvin heeft een ICT-achtergrond en weet complexe digitale problemen tot een oplossing te brengen. Daarom werd hij zo nu en dan ingevlogen door Aiwos om te helpen bij diverse opdrachten. Toen het werk voor Aiwos bleef groeien, besloten de partners Melvin deel te laten nemen in het team. Melvin: “Ik zie dit als een compliment! En hoe het nu verder gaat met ‘De Verbouwmeester’? Dat blijf ik combineren.” 

“Ik ben een echte aanpakker en ga graag voor klanten aan de slag. Vanuit een frisse blik en nieuwsgierigheid houd ik ook de partners van Aiwos scherp. Ik vind het geweldig om aan een opdracht van een klant te puzzelen binnen de kaders van het systeem. Bovendien vind ik het erg leuk om mee te bouwen aan Aiwos. Bouwde ik voorheen letterlijk aan huizen, nu bouw ik mee aan dit mooie bedrijf met een reputatie die staat als een huis! Ik krijg bij Aiwos het gevoel dat mijn bijdrage er werkelijk toe doet. Dat merk ik ook aan de klant die blij is met het snel geleverde resultaat.” 

De kracht van Aiwos?
“Ik kan altijd bij mijn collega’s terecht om te brainstormen of als ik een klankbord nodig heb. De korte lijnen, het meedenken en snel schakelen met de klant is een kracht van Aiwos. En ieders bijdrage aan een opdracht blijft niet onopgemerkt en wordt enorm positief gewaardeerd!”

Melvin in je elftal

“Eerlijk gezegd kan ik totaal niet voetballen en zou ik eerder op de bank belanden! Maar als ik het kon, dan ben ik in mijn element in de rol van aanvoerder. Anderen begeleiden en meedenken over organisatorische aspecten is aan mij besteed.”

Marleen

Sabine

Romy-Angèle

Maria

Daan

Sander

Jurriaan

Erik

René

Versterk ons team!

Ben jij de IT-professional die het leuk vindt in een gedreven team voor de beste oplossingen te gaan?