Jurriaan Koops

Programméérder

Deze whizzkid was al op 14-jarige leeftijd aan het programmeren. Na wat jaren zigzaggen tussen een studie Elektrotechniek en een tussenjaar voor persoonlijke vorming, stortte hij zich op een opleiding voor Maatschappelijk Werk. Tijdens het werken met mensen bleef de computertechniek aantrekken. Nu combineert hij social en IT-skills tot een mooie mix binnen Aiwos. 

“Het geeft veel voldoening om wensen van minder digitaal ingestelde mensen te vertalen naar een prettig werkende oplossing. De puzzel en het maken van de vertaling van niet digitale wensen naar een digitale oplossing is altijd een uitdaging. Ik ben altijd ijverig aan het zoeken naar hoe iets makkelijker, slimmer of efficiënter kan. 

Binnen Aiwos ben ik heel goed in staat om het grotere plaatje te zien en ben ik sterk in het doorgronden van complexiteit. Ik heb een redelijk diepgaande kennis van programmeren, ben breed ontwikkeld en weet van veel disciplines wel iets af.” 

De kracht van Aiwos?
“De persoonlijke aanpak, het goed doorvragen naar de behoefte. Vervolgens slaan we een brug tussen wensen van klanten en digitale oplossingen. Klanten krijgen meer dan ze hadden gevraagd.”

Jurriaan in je elftal

“Als je mij vergelijkt met een voetbalspeler, heb ik vaak de rol van een verdediger of middenvelder. Ik ben sterk in voorspellen van de aanval, maar minder goed in het snelle voetenwerk.

Ik verwacht van collega’s inzet, eerlijkheid, zelfredzaamheid en collegialiteit. Vraag om hulp als het nodig is en help elkaar verder zowel praktisch als moreel.”

Marleen

Sabine

Romy-Angèle

Maria

Daan

Sander

Melvin

Erik

René

Versterk ons team!

Ben jij de IT-professional die het leuk vindt in een gedreven team voor de beste oplossingen te gaan?