Daan Hartog

Gravity Forms liefhebber

Met een Master of Arts op zak, afgestudeerd in Architectuurgeschiedenis, lag een carrière in de IT niet meteen voor de hand. Toch ontwikkelde Daan tijdens zijn studie een interesse voor dit vakgebied en bleek hij al snel ‘heel handig met computers’. Via bijbanen, waaronder bij OGD ict-diensten, kreeg hij toch een baan met IT-aspecten.

“Bij Viacom, een groot mediabedrijf, werd ik na mijn bijbaan verantwoordelijk voor de mediaplanning voor diverse tv-programma’s. Ik merkte al snel dat verschillende softwareprogramma’s niet met elkaar communiceerden, wat het plannen van advertenties onnodig complex maakte. De oplossing die ik samen met de IT-afdeling bedacht om systemen juist met elkaar te laten samenwerken, heb ik daarna internationaal uitgerold.”

“Dat voelde alsof ik mijn klus had geklaard en de stap naar een nieuw bedrijf was een logische. Bij Rooftop Revolution heb ik de website geoptimaliseerd en vervolgens verschillende marketingcampagnes gerealiseerd. In dit proces stuitte ik op Gravity Forms en was ik meteen fan van alle toepassingen, wetende dat er voor mij nog veel te leren viel.”

Dat Gravity Forms ook de springplank was naar Aiwos kon Daan toen nog niet weten. “Ik wilde meer weten over Gravity Forms en ik kon eigenlijk niet bevroeden dat er een bedrijf bestond waar slim gebruik maken van Gravity Forms tot een kunst is verheven. Dus de match is ideaal!”

“Ik houd van flexibiliteit en vrijheid en van de verantwoordelijkheid die daarbij komt kijken. Dat is ook de filosofie bij Aiwos. Daarnaast mag ik werken met slimme mensen in een ontspannen sfeer. Het bevalt nu al super!”

De kracht van Aiwos?
“Ik vind Aiwos professioneel georganiseerd, zeker voor een klein bedrijf. Alle werkzaamheden en development acties zijn goed gedocumenteerd.

Daarnaast merk je direct dat ze een sterke focus hebben op de mensen in het team. Er wordt goed gekeken naar welk project bij je past en de partners letten op dat je niet teveel op je bordje krijgt.”

Daan in je elftal

“Ik zie mezelf als een middenvelder die goed in de gaten houdt wat er op het hele veld speelt. Ik spring af en toe bij in de verdediging en scoor zo nu en dan een doelpunt wanneer ik kansen zie. Ik kom met verbeteringen en manieren om slimmer te werken en geef aan waar we in mijn ogen vastlopen."

Sabine

Marleen

Romy-Angèle

Maria

Sander

Melvin

Jurriaan

Erik

René

Versterk ons team!

Ben jij de IT-professional die het leuk vindt in een gedreven team voor de beste oplossingen te gaan?