Taal
  Nederlands
Overzicht oplossingen
Titel
  Herbouw of optimalisatie
Slug
  herbouw-of-optimalisatie
Korte intro
  Ben je ontevreden over jouw huidige website? Aiwos helpt bestaande oplossingen te verbeteren met oog voor het behoud van goede elementen en een succesvolle migratie indien gewenst.
Tekst in activatiebutton
  Ontdek meer
Icoon voor overzicht
 
Detailpagina oplossing
Korte introductie oplossing
  De kans is groot dat jouw huidige oplossing meerdere jaren geleden is bedacht en gelanceerd. Inmiddels zijn de wensen van je gebruikers veranderd, zijn er talrijke digitale mogelijkheden bijgekomen en is jouw platform, portal, website of intranet niet meer up -to- date. Wat kan Aiwos betekenen bij het herbouwen van jouw oplossing of de optimalisatie daarvan?
Tekst
 

Het vernieuwen van een bestaand platform of portal brengt specifieke uitdagingen met zich mee, zoals het behoud van cruciale functionaliteiten, de migratie van content én ongetwijfeld het doorvoeren van verbeteringen. Aiwos is jouw digitale partner die zorgt voor de gewenste vernieuwing zonder dat goede elementen verloren gaan.  

Samen doelstellingen bepalen  

Het begint met samen de aanleiding voor de gewenste veranderingen bespreken en bepalen wat de gewenste uitkomst is. Dat geldt natuurlijk ook wanneer je een nieuw initiatief begint, maar bij bestaande websites is deze vraag vaak lastiger te beantwoorden. Je weet wat je hebt en je weet niet wat je krijgt. Dat gevoel speelt vaak mee bij de betrokken stakeholders. Afscheid nemen van bepaalde componenten of functionaliteiten kan lastig zijn. Aiwos helpt om deze keuzes te maken met het einddoel voor ogen.  

Contentmigratie 

Een ander belangrijk topic bij het herbouwen (of bij sommige optimalisaties) is dat bestaande content ook in de vernieuwde oplossing beschikbaar moet zijn. De meeste opdrachtgevers van Aiwos betrekken daarom hun contentmanagers in het proces om samen met Aiwos een succesvolle migratie te realiseren.  

Foto voor detailpagina
 
Case
  Een WordPress website voor onderwijsvernieuwing
Tekst subproduct 1
 

 

 

Foto subproduct 1