Sabine Visser

De puzzelaar

Na haar studie Journalistiek, ging Sabine aan de slag bij de televisie. Het werken in een team vond ze erg leuk maar haar passie voor puzzelen kwam nauwelijks aan bod en bleek meer te liggen op het gebied van ICT.

Ze leerde zichzelf websites bouwen, switchte van carrière en werd HTML-er bij een ontwerpbureau. Toen de kans zich voordeed, begon ze voor zichzelf. Dit gaf haar de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen in meer complexe onderwerpen, zoals dynamische websites door middel van databasekoppelingen.
Ze bouwde haar eigen CMS om klanten de kans te geven zelf hun eigen website aan te kunnen passen. Maar toen WordPress op haar pad kwam, werd dat de standaard. Daarnaast bouwde ze voor het Amsterdams Fonds voor de Kunst jarenlang alle aanvraag-, wijzigings-, verantwoordings- en adviesformulieren.

De kracht van Aiwos?
"Webdeveloper vind ik het mooiste vak van de wereld, omdat het mij elke dag uitdaagt om uit het grote aanbod van nieuwe technieken de beste oplossing te vinden. Bij Aiwos kan ik die passie helemaal uitleven, omdat het bedrijf graag het uiterste uit de techniek haalt voor haar klanten."

Sabine in je elftal

"In een voetbalteam ben ik het hoofd catering, want eten verbindt en er moet wel lekker gegeten en gedronken worden om goed te kunnen presteren."

Marleen

Romy-Angèle

Maria

Daan

Sander

Melvin

Jurriaan

Erik

René