Maria Oosterweghel

Cyber Security Expert

Na een start met de opleiding Taal- en Letterkunde in Antwerpen, vond Maria toch haar liefde ergens anders; namelijk in de IT. Ze is cybersecurity als tweede opleiding gaan volgen. Daarnaast is Maria veel in de weer met haar hond(je) Loki.

“Ik heb heel bewust gekozen voor een IT gerelateerde opleiding, omdat ik er al vrij snel achter kwam dat ik het leuk vond. Tijdens het begin van de opleiding ontwikkelde ik een nog grotere liefde voor problemen oplossen, omdat het als het ware een puzzel is en ik graag word uitgedaagd!”

“Het werken bij Aiwos vind ik enorm fijn omdat iedereen z’n eigen talenten heeft, ook wilt iedereen elkaar zo goed mogelijk helpen. Daarnaast wordt het gewaardeerd ideeën te delen, waardoor je je al snel betrokken voelt in het team.”

“Sinds kort heb ik mijn (nu nog kleine) Loki, en ik geniet er ook van om met hem te spelen en te wandelen. Door de flexibiliteit die Aiwos biedt heb ik daar alle tijd voor!”

De kracht van Aiwos?
De kracht van Aiwos ligt in de communicatie. Er wordt goed gecommuniceerd onderling, maar ook met de klanten. Dit zorgt ervoor dat je niet met te veel tegelijkertijd bezig bent, er is een gezonde balans. Ook is er geen kantoorpolitiek, wat het werken een heel stuk relaxter maakt. Welzijn van ons, de werknemers, is enorm belangrijk voor Aiwos.

Maria in je elftal

Ik zie mezelf toch eerder als een coach, zodat ik het grote geheel voor ogen kan houden. Dit komt waarschijnlijk door mijn achtergrond in cybersecurity. Zo nu en dan hoor je mij eens gillen van de zijlijn, maar ik ben voornamelijk heel supportive. Ik kom met oplossingen/adviezen, die hopelijk het team naar de overwinning zullen brengen.

Marleen

Sabine

Romy-Angèle

Daan

Sander

Melvin

Jurriaan

Erik

René