Erik van Beek

Founding partner

‘Meester Erik’ noemden zijn leerlingen hem. Maar zijn interesse voor IT en E-learning stak hij niet onder stoelen of banken en werd IT-coördinator van de school. Via een aantal tussenstappen maakte hij de sprong naar het echte IT-werk en startte met Aiwos. Én met plezier!

 “Voor mij is werken voor Aiwos zo leuk, omdat we in vrij complexe en spannende omgevingen aan oplossingen bouwen. Het gaat écht ergens over. De klanten zijn vaak blij omdat we snel en – ook al spant het erom – op tijd IT-oplossingen klaar hebben die voor hun werkproces van groot (vitaal) belang zijn. Zij scoren daar ook zelf mee en dat straalt af op ons, dat geeft de échte waardering. 

 Sommige innovaties komen uit onze koker, andere zijn afkomstig van ontwikkelaars die wij geschikt maken voor onze klanten. Je blijft altijd leren en ontwikkelen. En er liggen ook veel kansen om internationaal aan de weg te timmeren, dat vooruitzicht maakt werken voor Aiwos ook leuk!” 

De kracht van Aiwos?
“Persoonlijke en betrokken benadering. We zijn vaak sneller dan andere IT-organisaties. Geen locked-in voor de klant, dat is vrij uniek. We maken gebruik van open source ontwikkelingen, en we laten klanten meevaren op dat voordeel.”

Erik in je elftal

“Ik breng ondernemerschap, creativiteit en enthousiasme binnen Aiwos. Van iets kleins iets groot maken en gelaagdheid aanbrengen, dát vind ik leuk. In een voetbalteam, ben ik de spits: ik ben continu bezig om met verrassende tactieken door de verdediging heen te breken, ik schrik niet snel terug en houd speloverzicht.

Van collega’s verwacht ik loyaliteit, vertrouwen en delen van ervaringen. Én op een plezierig en gezonde manier gaan voor de doelen die we gezamenlijk stellen.”

Marleen

Sabine

Romy-Angèle

Maria

Daan

Sander

Melvin

Jurriaan

René

Versterk ons team!

Ben jij de IT-professional die het leuk vindt in een gedreven team voor de beste oplossingen te gaan?