Oplossing

Nieuwe WordPress websites

Aiwos bouwt twee soorten WordPress websites: platforms en portalen. Platforms bedienen externe gebruikers; portalen interne. Vaak combineren we die twee voor een soepele workflow.

Herbouw of optimalisatie

Ben je ontevreden over jouw huidige website? Aiwos helpt bestaande oplossingen te verbeteren met oog voor het behoud van goede elementen en een succesvolle migratie indien gewenst.

Trainingen

Laat je door Aiwos een platform of portal bouwen of een bestaande herbouwen? Dan bieden wij een training aan om je wegwijs te maken in het nieuwe CMS. Wij gaan met jou en je team aan de slag!

API-koppelingen

Onze specialisten realiseren API-koppelingen die jouw werkprocessen makkelijker maken en jouw platform efficiënter. Ook voor jouw gebruikers! Voorbeelden zijn API's van de KvK en SurePay.

Consultancy

Heb je geen developer nodig maar worstel je met een WordPress vraag? Ook dan kun je Aiwos benaderen. Waarom opnieuw het wiel uitvinden als de kennis en ervaring er al is?

Support & hosting

Uiteraard ondersteunen wij met onderhoud en supportvragen. Heb je ook behoefte aan hosting? Geen probleem. Dat kunnen wij ook uit handen nemen.