Aiwos op WordCamp Nederland 2022

Op 15 en 16 september kwamen in Burgers’ Zoo meer dan 400 WordPress enthousiastelingen samen om kennis uit te wisselen, aan workshops en presentaties deel te nemen en natuurlijk de giraffes, apen en olifanten te bewonderen.

Aiwos was ook van de partij, wij sponsorden dit jaar voor het eerst het evenement, stonden er met een stand en verzorgden een talk. We hebben veel mensen gesproken bij onze stand en mooie connecties gemaakt.

Foto van de sponsor stand van Aiwos BV.
Sponsor stand van Aiwos BV.

WordCamp Nederland wordt sinds 2009 vrijwel jaarlijks gehouden en brengt de community van developers, specialisten, hobbyisten en ondernemers samen die geïnteresseerd zijn in WordPress. Dit jaar werd WordCamp Europe in Portugal gehouden, daar was Aiwos ook van de partij.

Bijna 43% van het internet maakt gebruik van WordPress om hun site en content te managen. Het is daarmee het meest gebruikte CMS op het internet. Met klinkende namen zoals het Witte Huis (whitehouse.gov), TechCrunch, Time Magazine, Wired, Microsoft News, Vogue, the Observer en Creative Commons.

Op het evenement liet Aiwos geïnteresseerden zien welke webapplicaties wij bouwen, zoals een subsidieportaal, een juryomgeving, een evenementen module en diverse API integraties, zoals met SurePay, KvK en DUO.

We kijken terug op een succesvol evenement en kijken nu al uit naar WordCamp Nederland 2023.

Foto van de WordCamp Nederland 2022 deelnemers in Burgers' Zoo. Foto door Henk-Jan Winkeldermaat
WordCamp Nederland 2022 deelnemers in Burgers’ Zoo. Foto door Henk-Jan Winkeldermaat